Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Flashmob în parc, cu Aurelian Temişan. Artistul şi-a luat fanii din Capitală la dans în aer liber!

Pentru întâlnirea cu fanii, juratul emisiunii "Te cunosc de undeva" s-a pregătit intens în sala de dans, alături de un coregraf.

de Redactia Observator

la 16.10.2017 , 08:58

Pentru întâlnirea cu fanii, juratul emisiunii "Te cunosc de undeva" s-a pregătit intens în sala de dans, alături de un coregraf. Iată ce a ieşit !

În paşi de dans, Aurelian Temişan a adunat o mulţime de oameni în Parcul Lumea Copiilor din Bucureşti. Iar vremea a ţinut cu el. 

AURELIAN TEMISAN, artist:

Vezi și

Am zis să o lansăm şi să o facem la scară la mare. Dacă el în sală cu fetele la Roşiori, la Vâlcea, la Bucureşti mi-a arătat că se poate!

La trei luni după ce a suferit o intervenţie chirurgicală, juratul emisiunii "Te cunosc de undeva" a intrat în sala de dans şi a luat lecţii de zumba, sub îndrumarea lui Andrei Oşanu. 

ANDREI OŞANU, coregraf:

Împreună cu Temi şi cu Mihai cărora le mulţumesc cu această ocazie că m-au propus să realizez această coregrafie. Ne-am gândit să adunăm lumea în parc , să ne distrăm, să dansăm, să fie frumos, să fie ceva inedit. 

Proiectul vine la doar două săptămâni de la lansarea melodiei "Of ce doare", o piesă plină de energie. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Flashmob în parc, cu Aurelian Temişan. Artistul şi-a luat fanii din Capitală la dans în aer liber!