Antena Meniu Search
x

Autobiografia lui Andrea Bocelli, lansata joi la Bucuresti

Autobiografia tenorului italian, "Muzica tacerii", va fi lansata peste doua zile si in Romania. Romanul este o marturie puternica a destinului tenorului, o poveste emotionanta despre muzica si iubire

Vezi și

"Muzica tacerii " este un jurnal intim al tenorului italian si urmareste in cele mai mici detalii parcursul profesional al lui Bocelli, dar si omul din spatele scenei, asa cum este el. In paginile romanului, Andrea Bocelli parcurge anii formarii lui, intr-un scenariu narativ care implica familia, prieteniile, cele dintai iubiri si cele dintai succese. Tenorul s-a nascut in comuna Lajatico din provincia Pisa, pe 22 septembrie 1958. Este licentiat in drept, iar in anul 1994 a fost castigatorul sectiunii "Propuneri noi" la Festivalul Sanremo. A ajuns in varful clasamentelor internationale si a vandut peste 70 de milioane de discuri.

Bocelli a aparut in spectacole alaturi de cei mai proeminenti artisti ai muzicii contemporane si a primit chiar si o stea pe celebra Walk of Fame din Hollywood. Romanul va fi lansat peste doua zile, iar peste alte doua, fanii artistului se vor putea delecta cu vocea lui uimitoare in concertul de pe scena Romexpo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Mondene » Autobiografia lui Andrea Bocelli, lansata joi la Bucuresti