Antena Meniu Search
x

Un cuplu a avut parte de o surpriză URIAŞĂ din partea lui George Clooney. Ce a făcut vedeta pentru ei

George Clooney a oferit vecinilor lui un pachet în valoare de 45.000 de lire sterline pentru compensarea deranjului provocat de renovarea locuinţei sale din comitatul englez Berkshire, suma incluzând o vacanţă în Corfu.

George Clooney a oferit vecinilor lui un pachet în valoare de 45.000 de lire sterline pentru compensarea deranjului provocat de renovarea locuinţei sale din comitatul englez Berkshire, suma incluzând o vacanţă în Corfu.

Actorul şi soţia sa, Amal Clooney, au cumpărat o proprietate în Sonning, Berkshire, în anul 2014, la preţul de 7,5 milioane de lire sterline, după care au obţinut acordul de renovare a acesteia, într-un proiect în valoare de 12,5 milioane de lire sterline.

George Clooney, care va deveni tată de gemeni, a încheiat o înţelegere cu vecinii săi, John şi Clare Grove, în valoare de 45.000 de lire sterline, sumă în care a fost incusă o vacanţă în Corfu, cu cazare într-un hotel de lux, astfel încât cuplul să se afle departe de zgomotele provocate de lucrările de renovare a reşedinţei actorului, potrivit Daily Mail.

Înţelegerea a inclus şi plata sumei de 30.000 de lire sterline, precum şi cazarea într-o vilă în valoare de 780.000 de lire sterline, cu chiria şi întreţinerea plătite, pe toată durata desfăşurării lucrărilor.

Pe acelaşi subiect

”Este cunoscut în zonă faptul că vecinii familiei Clooney erau foarte stresaţi de lucrările de renovare. La apogeul lucrărilor, pe strada mică ce duce spre casa cuplului se aflau până la trei camioane mari de construcţii în fiecare zi”, a spus o sursă Daily Mail.

”Însă, familia Clooney a recompensat mult comunitatea din momentul în care a ocupat casa renovată. Au fost extrem de generoşi oferindu-i o compensaţie familiei Grove pentru deranjul provocat de lucrări”, a adăugat sursa. 

Lucrările de renovare, care au fost finalizate, au inclus instalarea unui cinematograf cu o capacitate de 12 locuri, o piscină, un teren de tenis şi un sistem de irigare subteran.

George Clooney s-a referit la soţia sa, recent, în discursul de acceptare a unui premiu la un eveniment organizat la Paris.

”Pentru soţia mea, Amal. Nu trece nicio zi fără să mă simt mândru să fiu soţul tău. Sunt entuziasmat pentru anii ce urmează şi mai ales pentru următoarele luni. Te iubesc foarte mult”, a spus actorul.

George Clooney şi Amal Alamuddin, o avocată britanică de origine libaneză, specializată în drepturile omului, s-au logodit pe 28 aprilie 2015. Căsătoria lor a avut loc pe 27 septembrie 2015, la Veneţia. Cei doi vor deveni părinţi pentru prima dată, în 2017.

Sursă: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Un cuplu a avut parte de o surpriză URIAŞĂ din partea lui George Clooney. Ce a făcut vedeta pentru ei