Antena Meniu Search
x

Bahmu a depus plangere impotriva bodyguarzilor care au sechestrat-o in televiziunea fostului ei sot

Adriana Bahmuteanu a depus plangere impotriva celor trei bodyguarzi care au sechestrat-o in televiziunea fostului ei sot. Bruneta nu ii iarta nici pe cei de la conducere si spune ca va face plangere penala si impotriva lor.

Vezi și

Cand parea ca apele se limpezesc in viata ei, o intalnire de afaceri i-a tulburat linistea Adrianei. Fosta sotie a lui Prigoana s-a trezit prizoniera in sediul televiziunii la care a ajuns actionar majoritar dupa divort. “Cand sa iesim, hop trei gealati, trei bodyguarzi, nu iesiti decat daca ne aratati tot ce aveti in geanta, nu aveti voie sa plecati cu acte, cu documente din incinta societatii. Am chemat politia, mi s-a facut rau, eu am facut atac de panica”, a spus Bahmu.

Un echipaj SMURD i-a acordat primul ajutor. Dupa ce si-a revenit din soc, Adriana a mers la Politie. “Am facut o plangere impotriva celor care m-au oprit. Sunt trei agenti de la o firma de paza care se ocupa cu paza cladirii si care spun ca au fost sunati de conducerea postului”, a mai adaugat bahmu.

Acum vrea ca si cei din conducerea televiziunii sa dea socoteala in fata legii. “Am sa fac plangere penala impotriva conducerii institutiei respective, a administratorului, a managerului”, a mai precizat vedeta tv.

Adriana Bahmuteanu este convinsa ca pachetul majoritar de actiuni la televiziunea fostului sot este un cadou otravit menit sa-i distruga relatia cu noul ei iubit, Mihai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Bahmu a depus plangere impotriva bodyguarzilor care au sechestrat-o in televiziunea fostului ei sot