Antena Meniu Search
x

Beth Hart revine în România în cadrul Open Air Blues Festival Brezoi

Că românii ştiu să se distreze ca la carte a auzit toată lumea. Avem festivaluri de muzică pe toate gusturile şi pentru toţi împătimiţii distracţiei. Iar între 18 şi 21 iulie ne distrăm la Open Air Blues Festival Brezoi, acolo unde vor urca pe scenă cântăreţi de blues renumiţi în toată lumea.

Vezi și

Că românii ştiu să se distreze ca la carte a auzit toată lumea. Avem festivaluri de muzică pe toate gusturile şi pentru toţi împătimiţii distracţiei. Iar între 18 şi 21 iulie ne distrăm la Open Air Blues Festival Brezoi, acolo unde vor urca pe scenă cântăreţi de blues renumiţi în toată lumea. Cap de afiş este inegalabila Beth Hart.

Considerată una dintre cele mai bune voci din lume la momentul de faţă, nominalizată la premiile Grammy şi câştigătoare a nenumărate discuri de platină şi alte premii muzicale, Beth Hart revine la noi în ţară în cadrul turneului său intitulat "Fire on the Floor". S-a spus despre vocea sa că este un mix între Janis Joplin, Etta James şi Amy Winehouse şi că este obligatoriu de ascultat măcar o dată în viaţă.

Pe aceeaşi scenă vor urca şi Eb Davies & The Superband, care vin pentru prima oară în România. Artistul se numără printre cei mai apreciaţi cântăreţi de blues din lume, cel mai cunoscut album al său este "Fool for the Ladies"

Un alt mare nume al blues-ului internaţional care va concerta la Open Air Blues Festival este Oscar Benton. Timbrul său vocal inconfundabil este iubit de cei mai mulţi împătimiţi ai acestui gen de muzică, pretutindeni în lume.

Biletele pentru evenimentul ce va avea loc în Râmnicu Vâlcea au fost deja puse în vânzare. Un număr limitat de abonamente pentru 4 zile este disponibil acum la preţul special de 150 de lei. După data de 1 iulie, preţul va creşte la 250 de lei. Sunt însă disponibile şi bilete de o zi, la preţul de 60 de sale în pre-sale. Pe durata festivalului, costul va urca la 75 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Beth Hart revine în România în cadrul Open Air Blues Festival Brezoi