Antena Meniu Search
x

Cadouri scumpe de Ziua Îndrăgostiților, pentru cuplurile celebre

Vedetele de peste Ocean au primit printre cele mai scumpe cadouri din lume de Valentine's Day! Pe listă se află, după cum era de aşteptat, Kim Kardashian şi Beyonce.

de Redactia Observator

la 15.02.2020, 15:26

Vezi și
  • Kim Kardashian a primit o bijuterie scumpă.
  • Beyonce a primit cadou un telefon placat cu platină.

Vedetele de peste Ocean au primit printre cele mai scumpe cadouri din lume de Valentine's Day! Pe listă se află, după cum era de aşteptat, Kim Kardashian şi Beyonce. Soţii lor le-au surprins pe artiste cu cele mai extravagante daruri. Bijuterii preţioase de aproape 100 de mii de dolari sau telefoane mobile placate cu platină.

Începem topul celor mai scumpe cadouri primite de Valentine's Day cu un celebru cuplu de la Hollywood. Kim Kardashian şi Kanye West. Cei doi s-au căsătorit de 8 ani, însă s-au cunoscut în 2002. Rapper-ul a răsfăţat-o de fiecare dată pe Kim. I-a făcut cadou vacanţe în cele mai exotice destinaţii sau genţi scumpe. De ziua îndrăgostiţilor. Kanye West i-a dăruit vedetei o bijuterie în formă de panteră de nici mai mult nici mai puţin de 73 de mii de dolari. Doar diamantul care reprezintă ochiul panterei ajunge la 56 de mii de dolari.

Beyonce şi Jay Z formează printre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Cei doi şi-au ţinut relaţia secretă o lungă perioadă de timp. Acum câţiva ani, Jay Z i-a făcut cadou artistei de Valentine's Day un telefon placat cu platină, care a valorat 25 de mii de dolari.

Lista cadourilor scumpe primite de Valentine' s Day nu se opreşte aici. Până să divorţeze, Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au oferit de-a lungul timpului multe lucruri preţioase. De exemplu, într-un an, de Ziua Îndrăgostiţilor, actriţa i-a făcut cadou lui Brad o plantaţie de măslini, în valoare de 20 de mii de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Cadouri scumpe de Ziua Îndrăgostiților, pentru cuplurile celebre