Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Beyonce si Jay-Z “s-au convertit” la veganism

Starurile vor să fie modele de urmat până la capăt pentru milioanele lor de fani de pe tot globul. Au anunţat că vor înlocui delicatesele de carne cu care se delectau până de curând cu un meniu alcătuit numai din plante, legume şi fructe.

de Redactia Observator

la 09.12.2013 , 18:18

Cel care a făcut anunţul a fost rapper-ul american. Şi-a anunţat fanii printr-un mesaj entuziast postat pe facebook.

“Pe 3 decembrie, cu o zi înainte să împlinesc 44 de ani, o să încep un program de 22 de zile pentru a deveni vegan sau, cum prefer să spun, focusat pe plante!” a scris Jay-Z.

La scurt timp, cuplul a fost văzut intrând într-un restaurant din Los Angeles destinat exclusiv veganilor. Paparazii au reuşit să afle şi ce au avut în meniu: fasole lima, salata cu ciuperci, pate de linte şi nuci, iar la desert, trufe de ciocolată organică.

Articolul continuă după reclamă

Ultima zi a programului de “transformare” prin care vor trece soţii va fi şi prima zi de Crăciun. Întrebat dacă e hotărât să rămână fidel acestui stil de alimentaţie, Jay-Z a lăsat loc de interpretări:”Vom vedea!”  a spus rapper-ul multimilionar. 

Lista veganilor celebri îi mai include pe Natalie Portman, Mike Tyson, Carl Lewis, Bill Clinton, Al Gore, Ellen DeGeneres, Usher, Alicia Silverstone, Joaquin Phoenix, Woody Harrelson, Thom Yorke, Allanis Morisette, Morrisey, etc.

sursa: eonline.com

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri Mondene » Beyonce si Jay-Z “s-au convertit” la veganism