Video

BiBi și Antoni, povești de cuplu: Pregătim multe proiecte

De Redactia Observator.
Publicat: 22.01.2021, 13:55.
Actualizat: 22.01.2021, 13:57

Are 18 ani şi este una dintre cele mai de succes vloggerițe ale momentului, alături de Selly sau Tequila. Pentru asta, Bianca Mihaela Lixandru, alias Bibi, vine mereu cu proiecte noi care atrag atenția urmăritorilor ei. Asta pe lângă cariera sa muzicală. Iar Antonio Pican este unul dintre cei mai fresh și populari soliști, vloggeri și compozitori tineri ai momentului.

A compus piesa "Toate Fostele" impreuna cu BiBi care a intrat pe toate radiourile din România. Cei doi formează un cuplu de aproape un an şi în viaţă. Iar reporterul nostru Raluca Bădică a fost invitata lor chiar în casă nouă.

Reporter: Umblă vorba că sunteți foarte conștiincioși în perioada aceasta, învățați?

Antoni: Învățăm că vine Bacul și amândoi suntem clasa a 12-a, dar avem norocul că petrecem mult timp împreună și putem să ne ajutăm pentru că două dintre materiile pe care le dăm la bac sunt "matchy", adică română și geografia.

Reporter: Și când nu învățăm ce facem? Muzică, vlogguri?

Bibi: Când nu învățăm, nu stăm. Nu avem timp de relaxare anul asta.

Antoni: Facem vloguri, muzică pentru că pregătim multe proiecte, extrem de multe. Urmează piesă mea, a iubitei și a noastră împreună.

Interviul integral poate fi urmărit în videoul de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.