Antena Meniu Search
x

Britney Spears le cere scuze fanilor pentru că s-a prefăcut că este bine, în timp ce suferea: "Am făcut-o din cauza mândriei mele"

Britney Spears şi-a cerut iertare faţă de fani pentru că le-a ascuns starea ei din ultima perioadă. Vedeta pop pretindea că se simte bine, în timp ce suferea din cauza tutelei ,,abuzive’’.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 25.06.2021, 13:14

Britney Spears
Britney Spears - Face to Face via HEPTA

Cântăreaţa americană a afirmat că motivele pentru care a minţit au fost ruşinea şi teama de a fi judecată. Ea a postat seara trecută, pe Instagram, următorul mesaj: „Am făcut-o din cauza mândriei mele şi mi-a fost ruşine să împărtăşesc ce mi se întâmplă... sincer, cine nu vrea să îşi cucerească Instagramul într-o lumină amuzantă?”.

Britney Spears a declarat miercuri, în instanţă, că doreşte să scape de tutela sub care se află de 13 ani. Spune că îi este interzis să facă copii sau să se recăsătorească. După tot scandalul, starul vrea ca fanii să ştie adevărul despre viaţa ei: „Nu vreau ca oamenii să creadă că viaţa mea e perfectă, pentru că, fără îndoială, nu este şi, dacă aţi citit ceva despre mine în ştirile de săptămâna aceasta, ştiţi evident că acum nu este”.

Britney Spears vrea să scape de controlul tatălui

Cântăreaţa americană Britney Spears a cerut judecătorului, miercuri, să pună capăt tutelei care i-a marcat viaţa în ultimii 13 ani şi pe care a numit-o „abuzivă”, şi l-a denunţat pe tatăl ei pentru controlul exercitat asupra vieţii ei.

„Am spus întregii lumi că sunt OK şi că sunt fericită - este o minciună”, a declarat ea, potrivit presei americane. „Nu sunt fericită. Nu pot dormi. Sunt atât de furioasă şi sunt deprimată”. Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, a participat miercuri, prin sistem videoconferinţă, pentru prima dată la o audiere în acest caz demarat în vara anului trecut.

Ea a vorbit timp de 24 de minute, neîntrerupt, şi i-a spus judecătoarei Brenda Penny din Los Angeles că vrea să aibă propriul avocat, că vrea să îi fie reduse programările la terapie şi că îşi doreşte să aibă libertatea de a se căsători şi de a avea un copil. Cântăreaţa a susţinut că are un dispozitiv contraceptiv intrauterin pe care nu îl poate înlătura, pentru că tutela nu îi permite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » Stiri Mondene » Britney Spears le cere scuze fanilor pentru că s-a prefăcut că este bine, în timp ce suferea: "Am făcut-o din cauza mândriei mele"