Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bucătăria japoneză, artă în farfurie

Pe lângă tehnologie, punctualiate și aglomerație, Japonia mai este cunoscută şi pentru arta culinară. Sashimi și sushi sunt două din preparatele pentru care Țara Sarelui Răsare este renumită și pe care, deși la început le priveau cu reticență, românii au început să le adore.

de Redactia Observator

la 14.02.2020 , 15:57

Pe lângă tehnologie, punctualiate și aglomerație, Japonia mai este cunoscută şi pentru arta culinară. Sashimi și sushi sunt două din preparatele pentru care Țara Sarelui Răsare este renumită și pe care, deși la început le priveau cu reticență, românii au început să le adore. Cu o mână de orez și câteva tipuri exclusiviste de carne de pește, vită sau rață, un chef bucătar român transformă bucătăria japoneză în artă și transformă din ce în ce mai mulți români în adepții bucătăriei japoneze.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri Mondene » Bucătăria japoneză, artă în farfurie