Bucătăria japoneză, artă în farfurie
Pe lângă tehnologie, punctualiate și aglomerație, Japonia mai este cunoscută şi pentru arta culinară. Sashimi și sushi sunt două din preparatele pentru care Țara Sarelui Răsare este renumită și pe care, deși la început le priveau cu reticență, românii au început să le adore.
- Tavanul unui supermarket din Bucureşti s-a prăbuşit peste o femeie de 70 de ani. DETALII la Observator 13:00, ÎN DIRECT la Antena 1
- Politicieni din UE pe statul de plată al lui Putin. Planul Kremlinului de a stopa ajutarea Ucrainei şi de a influenţa alegerile europene
Pe lângă tehnologie, punctualiate și aglomerație, Japonia mai este cunoscută şi pentru arta culinară. Sashimi și sushi sunt două din preparatele pentru care Țara Sarelui Răsare este renumită și pe care, deși la început le priveau cu reticență, românii au început să le adore. Cu o mână de orez și câteva tipuri exclusiviste de carne de pește, vită sau rață, un chef bucătar român transformă bucătăria japoneză în artă și transformă din ce în ce mai mulți români în adepții bucătăriei japoneze.
Ți-a plăcut acest articol?
LikePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰