Antena Meniu Search
x

Bucătăria japoneză, artă în farfurie

Pe lângă tehnologie, punctualiate și aglomerație, Japonia mai este cunoscută şi pentru arta culinară. Sashimi și sushi sunt două din preparatele pentru care Țara Sarelui Răsare este renumită și pe care, deși la început le priveau cu reticență, românii au început să le adore.

de Redactia Observator

la 14.02.2020, 15:57

Vezi și

Pe lângă tehnologie, punctualiate și aglomerație, Japonia mai este cunoscută şi pentru arta culinară. Sashimi și sushi sunt două din preparatele pentru care Țara Sarelui Răsare este renumită și pe care, deși la început le priveau cu reticență, românii au început să le adore. Cu o mână de orez și câteva tipuri exclusiviste de carne de pește, vită sau rață, un chef bucătar român transformă bucătăria japoneză în artă și transformă din ce în ce mai mulți români în adepții bucătăriei japoneze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Bucătăria japoneză, artă în farfurie