Antena Meniu Search
x

Bucureştencele s-au trezit cu noaptea-n cap şi-au venit cu copiii-n braţe la pomana cu haine a Oanei Zăvoranu. Au vrut şi ele o poşetuţă, un inel, o gecuţă (Video)

Cuprinse de dragoste oarbă pentru vedeta lor preferată şi total dezinteresate de hainuţele, pantofiorii şi obiectele scumpe date de pomană, au venit cu sutele.

Bucureştencele s-au trezit cu noaptea-n cap şi-au venit cu copiii-n braţe la pomana cu haine a Oanei Zăvoranu. Au vrut şi ele o poşetuţă, un inel, o gecuţă

Sute de persoane s-au adunat în faţa blocului unde locuieşte Oana Zăvoranu. Cuprinse de dragoste oarbă pentru vedeta lor preferată şi total dezinteresate de hainuţele, pantofiorii şi obiectele scumpe date de pomană, femeile s-au trezit cu noaptea în cap şi chiar au venit cu copiii în braţe, lăsând gospodăriile şi soţii la mila sorţii.

Este şi cazul acestei tinere, care stă în faţa blocului de la ora 6 dimineaţa, ca să prindă o poşetuţă, ceva. Sau măcar o poză cu Oana Zăvoranu.

"De la şase dimineaţa. Pentru Oana Zăvoranu. Nu neapărat pentru că suntem mocangioace, cum a spus ea , dar vrem şi noi ceva, măcar o poză cu ea, nu neapărat un lucru de-al ei. O poză şi atâta. O poşetuţă, ceva. A spus acum, live, ea, că sunt 10 poşetuţe de firma, restul sunt no-name. Nu ne interesează neapărat de firmă. Un inel, o chestie, nu...ceva amintire de la ea. Orice. Eu aş vrea ceva purtat de ea, nu nou, că a spus că sunt şi lucruri noi. Ceva purtat de ea", a spus tânăra.

Oana Zăvoranu a aunţat că va oferi gratuit mai multe obiecte vestimentare, pe care nu le mai foloseşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Bucureştencele s-au trezit cu noaptea-n cap şi-au venit cu copiii-n braţe la pomana cu haine a Oanei Zăvoranu. Au vrut şi ele o poşetuţă, un inel, o gecuţă (Video)