Călătorie culinară în America de Sud, cu Andreea, Demi şi Dani Oțil
Ccălătorie culinară în America de Sud, cu Andreea, Demi şi Dani, colegul de la Neatza, care a încercat să dea şi el o mână de ajutor în bucătărie.
Călătorie culinară în America de Sud, cu Andreea, Demi şi Dani, colegul de la Neatza, care a încercat să dea şi el o mână de ajutor în bucătărie.
Preparatele din bucătăria sud-americană au devenit printre preferatele românilor atunci când vine vorba de masa la restaurant. Şi asta pentru că sunt şi foarte sănătoase.
Aşa că vă propunem o călătorie culinară alături de Demi, ghidul nostru în bucătărie. Găteşte de mai bine de 20 de ani, iar în excursiile lui a descoperit delicioasa America de Sud.
Comentarii
Întrebarea zilei
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰