Antena Meniu Search
x

Camila Cabello a câștigat trei premii la gala Europe Music Awards 2018

Gala premiilor Europe Music Awards 2018, desfăşurată în Bilbao, Spania, s-a încheiat fabulos pentru Camila Cabello, interpreta celebrului hit "Havana".

Vezi și

Gala premiilor Europe Music Awards 2018, desfăşurată în Bilbao, Spania, s-a încheiat fabulos pentru Camila Cabello, interpreta celebrului hit "Havana". Cântăreaţa de doar 21 de ani a plecat acasă cu nu mai puţin de trei premii, câştigate la cele mai importante categorii: cel mai bun artist, cea mai bună melodie şi cel mai bun videoclip.

La titlul de cel mai bun artist au concurat şi alţi mari artişti, precum Ariana Grande, rapperii Drake şi Post Malone, dar şi Dua Lipa. Camila Cabello a avut nu mai puţin de şase nominalizări în cadrul galei.

Impresionată, tânăra cântăreaţă le-a mulţumit fanilor săi din întreaga lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O altă favorită la decernarea premiilor Europe Music Awards a fost Nicki Minaj. Cântăreaţa a luat trofeul pentru cea mai bună melodie hip hop.

Şi frumoasa Dua Lipa s-a numărat printre norocoşii serii. Nu a câştigat mult râvnitul titlu de cel mai bun artist, dar a pus mâna pe premiul pentru cea mai bună piesă pop.

Printre cei care au atras atenţia a fost şi Janet Jackson. În vârstă de 52 de ani, mulatra a urcat pe scena din Bilbao seara trecută şi a făcut un adevărat show.

Sora regretatului Michael Jackson a plecat acasă cu un premiu pentru cariera sa de patru decenii şi 11 albume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri Mondene » Camila Cabello a câștigat trei premii la gala Europe Music Awards 2018