Antena Meniu Search
x

Catalin Botezatu, la brat cu fosta doamna Borcea

La nunta fostei iubite, Catalin Botezatu s-a afisat cu o invitata-surpriza. Mihaela Borcea l-a insotit pe designer la petrecerea de casatorie a Valeriei Marini cu un milionar italian. Desigur, dupa, au aparut si intrebarile

Vezi și

A fost nunta mare la Roma. Nunta fostei iubite a lui Catalin Botezatu, Valeria Marini. Multimea s-a inghesuit degeaba sa o vada pe mireasa. Femeia cu care s-a iubit Catalin Botezatu a fost protejata de o armata de bodyguarzi si de umbrele. Ea si sotul ei au primit 15.000 de euro din partea unei reviste, pentru exclusivitate. “Am intalnit actori cunoscuti in lume, precum Brigitte Nielsen, anumiti designer. A fost o nunta foarte, foarte frumoasa, fastuoasa si de mult bun simt”, a spus Mihaela Borcea.

O nunta ca-n povesti, la care Catalin Botezatu s-a prezentat la brat cu o alta femeie. Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea. “Suntem prieteni de foarte multi ani, foarte multi zeci de ani. Nu se pune problema de altfel de relatie”, a mai spus fosta doamna Borcea.

Si Ramona Badescu a furat toate privirile cand si-a facut aparitia. “Valeria este steaua mea blonda, este unica, inimitabila, extraordinara. Urarea pentru astazi este, cum spunem noi in Romania, "Casa de piatra!". O casa care sa dureze”, a declarat vedeta.

Ramona Badescu, Mihaela Borcea si Catalin Botezatu au putut sa vada ce nu a reusit multimea din fata bisericii. Inauntru, au fost aranjate 4.400 de flori - trandafiri albi, bujori si orhidee. Iar mireasa a purtat o rochie de sirena, pentru care a organizat un concurs de schite pe site-ul ei.

Actori celebri, vedete tv si designeri cunoscuti le-au tinut companie lui Bote si Mihaelei Borcea. Si meniul a fost sofisticat de la scoici, la paste si muschi de vita pe gratar. O nunta pentru care sotul Valeriei, Giovanni Cottone, a cheltuit 250.000 de euro. O nunta fara dar, ci cu donatii pentru doua ONG-uri care-i ajuta pe copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Catalin Botezatu, la brat cu fosta doamna Borcea