Antena Meniu Search
x

Ce îi lipsește artistului Jean Gavril în izolare: Familia și cei pe care îi iubești sunt cele mai importante lucruri din viața ta

Jean Gavril are o piesă nouă, o piesă de Aur, căci aşa se şi cheamă. Artistul ne invită, poate şi în contextul actual, să vedem lucrurile cu adevărat importante din viaţa noastră. Adică să îi preţuim pe cei din jur. 

de Redactia Observator

la 04.03.2021, 14:08

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Jean Gavril: Ultimele două săptămâni au fost în izolare și nu am avut contact decât cu un coleg, cu care sunt izolat. M-au ținut departe de soția mea și a fost într-un fel ciudat. Cele două săptămâni departe de toată lumea mi-au confirmat și reconfirmat faptul că familia și cei pe care îi iubești sunt cele mai importante lucruri din viața ta. Și atunci când le pierzi sau ești obligat să stai departe, le simți cu adevărat lipsa. Dar mai am o singură zi de izolare și sunt înapoi. 

Jean Gavril: Fiind în izolare cu colegul meu de trupă, am stat să facem niște idei noi de piese. Chiar astăzi o să terminăm una dintre piese, care se numește "Piesă pentru șmecheri". Am făcut rai din ce am avut. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Ce îi lipsește artistului Jean Gavril în izolare: Familia și cei pe care îi iubești sunt cele mai importante lucruri din viața ta