Antena Meniu Search
x

Cei mai frumoși bărbați ai anului 2017!

Dacă zilele trecute aflam care este cea mai frumoasă femeie din lume, ei bine, nici bărbaţii nu sunt scutiţi de astfel de topuri.

Vezi și

Dacă zilele trecute aflam care este cea mai frumoasă femeie din lume, ei bine, nici bărbaţii nu sunt scutiţi de astfel de topuri. Celebritatea pe care au dobândit-o după rolurile de succes, i-au făcut să fie tot mai vizibili. Aşa se face că cei mai frumoşi bărbaţi din lume sunt actori.

Jamie Dornan se află în topul clasamentului din acest an. Este evident faptul că, rolul din 50 Shades Of Grey, pentru care a primit suma de 250.000 de dolari, i-a adus celebritatea. Cel mai sexy bărbat din lume este căsătorit cu actriţa şi compozitoarea Amelia Warner şi au împreună două fetiţe. 

Următorul pe listă este Aidan Turner. Cunoscut pentru rolul din filmul "The Hobbit", actorul este unul dintre cei mai apreciaţi bărbaţi din lumea filmului, dar şi unul dintre cei mai discreţi. 

Seria Twilight l-a făcut pe Robert Patisson să rămână cu siguranţă în memoria multor femeie. Astfel că, îl regăsim astăzi pe locul al treilea. Pe lângă actorie, Pattison compune şi interpretează muzică. Melodiile sale au fputut fi ascultate pe coloana sonoră ale procţiilor precum ,,Twilight" sau ,,How To Be". 

Interesant este faptul că, în top regăsim şi un român. Mai exact, actorul Sebastian Stan, care s-a remarcat la Hollywood în special pentru rolul din seria „Captain America", a detronat nume celebre precum Bradley Cooper, Robert Downey Jr., Gerard Butler, Johnny Depp, Kanye West şi Will Smith.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Cei mai frumoși bărbați ai anului 2017!