Antena Meniu Search
x

Au fost frumuseţile anilor 60, au rămas încântătoare şi la peste 70 de ani

Au fost cele mai frumoase femei ale anilor '60! Însă nici măcar ele nu au putut să oprească timpul.

Vezi și

Au fost cele mai frumoase femei ale anilor '60! Însă nici măcar ele nu au putut să oprească timpul. Deceniile şi-au pus amprenta asupra lor, dar nu la maniera la care să devină nişte banale bunicuţe. Continuă să apară la evenimente importante şi chiar să joace, dacă sunt de părere că sunt nişte roluri interesante.

Julie Andrews a ajuns la venerabila vârstă de 81 de ani. Pe marile ecrane s-a făcut remarcată cu rolul din muzicalul "Mary Poppins", cel care i-a adus succesul. Actrita nu si-a pierdut din farmecul de altadata nici dupa aproape 6 decenii de la primul rol. 

Sophia Loren este una dintre cele mai fermecătoare femei din toate timpurile. Frumoasa şi talentata italiancă are acum 82 de ani. Era apreciată pretutindeni, iar de câţiva ani colaborează cu o celebră firmă italiană, în calitate de model al unei linii de cosmetice. 

Linda Gray s-a făcut remarcată în serialul „Dallas", în rolul lui Sue Ellen. Acum a ajuns la 77 de ani şi încă arată foarte bine, ba chiar mai activează în industria cinematografică.

Ursula Andress a fost prima Bond Girl din istoria cinematografică. Mai mult, a fost prima actriţă din lume care a apărut în bikini, astfel încât - imediat după lansarea filmului din seria "James Bond" a fost decretată sex-symbol. Acum are 81 de ani, însă ridurile nu i-au diminuat cu nimic frumuseţea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Au fost frumuseţile anilor 60, au rămas încântătoare şi la peste 70 de ani