Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Celebra fanfara "Zece Prajini" canta pentru noua serie James Bond

Celebra fanfara "Zece Prajini" canta pentru noua serie James Bond. Romanii au fost deja contactati de marele regizor Steven Spielberg

de Redactia Observator

la 22.04.2013 , 20:10

De dimineata pana seara, muzica rasuna pe strazile micului sat din Moldova. Fanfara “Zece Prajini” se pregateste pentru un nou sezon de concerte si filmari. Mai intai in Spania, apoi in Estonia si Marea Britanie.

Cele “Zece Prajini” sunt acum. 11. In fanfare, a venit si Ovidiu Lipan Tandarica. James Bond ii vrea pe toti sa-i faca reclama. ,,Am fost contactati de o agentie de management, pentru niste spoturi din diferite musical-uri din seria James Bond, in interpretare balcanica”, a explicat Ovidiu Lipan Tandarica.

Tandarica si Fanfara” Zece Prajini” au 14 ani impreuna in care au facut concerte mari. Tandarica a compus cantece special pentru fanfara care a facut celebru un colt de tara de care altfel n-ar fi stiut nimeni ca exista - satul Zece Prajini.

Vezi și

Formatia are in spate aproape 40 de ani de concerte, turnee, albume, filmari, nunti si. inmormantari. In fanfara au cantat pana de curand, patru generatii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Celebra fanfara "Zece Prajini" canta pentru noua serie James Bond