Antena Meniu Search
x

Centrul Bucureștiului, transformat într-un uriaș teatru de stradă, de un festival internațional

Centrul Capitalei devine în acest weekend scenă pentru artişti veniţi din toată lumea. La Bucureşti, a început Festivalul Internațional de Teatru de Stradă şi timp de trei zile vor fi zeci de demonstraţii artistice.

de Redactia Observator

la 13.07.2019, 00:32

Vezi și

Centrul Capitalei devine în acest weekend scenă pentru artişti veniţi din toată lumea. La Bucureşti, a început Festivalul Internațional de Teatru de Stradă şi timp de trei zile vor fi zeci de demonstraţii artistice, de la numere de dans până la acrobaţii pe acoperişurile clădirilor. Şi traficul va fi restricţionat pe bulevardele importante.

Festivalul a început la ora 19.00, vineri. Pe parcursul celor trei zile vor avea loc 17 spectacole sustinute de 200 de artişti din diferite ţări.

Sâmbătă va fi punctul culminant, la ora 19, cand artisti de free running se vor deplasa de pe un acoperis pe altul al cladirilor, incepand din Piata George Enescu pana la Teatrul Odeon.

Sâmbătă, după ora 20.30, traficul se va restrictiona gradual în funcţie de deplasarea carelor alegorice pe Calea Victoriei. De altfel, datorită evenimentelor din acest weekend, vor fi mai multe restrictii şi în zona Unirii şi Şoseaua Kiseleff aşa că vă recomandăm să vă informaţi înainte de a trece cu maşinile prin aceste zone.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Centrul Bucureștiului, transformat într-un uriaș teatru de stradă, de un festival internațional