Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cezar Ouatu, in rochie neagra, pe scena Eurovision

Cezar Ouatu socheaza pe scena Eurovision. La repetitiile pentru semifinala de joi, a aparut imbracat cu o tinuta excentrica. O rochie neagra, cu umeri supradimensionati, care ii lasa pieptul dezgolit, dar care se potriveşte perfect cu vocea lui de contratenor.

de Redactia Observator

la 14.05.2013 , 09:10

Cezar Ouatu pregateste un spectacol cu accente SF si efecte speciale proiectate pe un ecran video gigant.

“O imbinare intre diabolic, angelic, prin vocea mea si prin ceea ce facem. Este un show cu foarte multe contraste”, a declarat artistul. Si controverse. Ultima dintre ele, tinuta, o rochie care ii lasa pieptul gol, cu guler inalt, umeri largi, si cristale Swarovschi.

“Exagerata si nu de bun gust, foarte multe pietre. Decolteul n-are nici o legatura, nu trebuia sa fie acolo si oricum nu s-ar fi potrivit cu crucea, deci este foarte mult, parca a incercat sa inghesuie tot intr-o tinuta. Prea multe pietre, umerii supradimensionati, gulerul exagerat”, a l-a criticat Adina Buzatu.

Vezi și

In schimb, colegii de scena sunt convinsi ca reprezentantul Romaniei la Eurovision a vrut sa atraga atentia si a reusit.

“El vrea sa fie o domnisoara acolo, inteleg, nu? Cred ca vrea sa socheze, ca pe mine m-a socat. Cred ca la Eurovision merg figurile astea. Eu ca si voce, sunt incantat. In sensul ca vocile de contratenori sunt rare”, a precizat Mihai Treistariu.

Pentru ca efectul sa fie garantat, interpretul va canta de la cinci metri inaltime. Platforma va fi ascunsa de tinuta. La acelasi artificiu a apelat si concurenta din Republica Moldova.

“Am fost si eu putin socat, in primele zile cand am ajuns. Am constatat, cand am ajuns, cu stupoare, ca acel element nou, acea rampa, care se ridica, este asemanatoare noua”, a mentionat Cezar.

Contratenorul roman va urca pe scena in a doua semifinala, pe 16 mai, cu piesa "It`s my life", compusa de Criastian Faur si va fi ultimul interpret din concurs.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri Mondene » Cezar Ouatu, in rochie neagra, pe scena Eurovision