Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Chef Cătălin Scărlătescu a pregătit cel mai mare festin culinar de la malul mării

La Festivalul Gustului Românesc, nu te saturi niciodată. Ceaunele pline cu sărmăluţe, ciulama şi varză călită se golesc cât ai clipi.

de Redactia Observator

la 07.10.2017 , 20:39

La Festivalul Gustului Românesc, nu te saturi niciodată. Ceaunele pline cu sărmăluţe, ciulama şi varză călită se golesc cât ai clipi. Şi, din dragoste pentru tradiţie, chef Cătălin Scărlătescu a pregătit cel mai mare festin culinar de la malul mării.

Gulaşul de vită al lui Chef Scărlătescu e preparat cu puţin ardei iute, boia, piper şi... cu mult suflet. Este ingredientul special pe care chiar Cătălin Scărlătescu l-a dezvăluit, pentru că, fără suflet, mâncărurile româneşti n-ar avea acelaşi gust!

Festivalul gustului românesc de la malul mării se încheie duminică seară.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
Impozit de 70% pe transferurile între rude, dacă banii nu sunt justificaţi. Sunteţi de acord?
Observator » Ştiri Mondene » Chef Cătălin Scărlătescu a pregătit cel mai mare festin culinar de la malul mării