Antena Meniu Search
x

Chef Cătălin Scărlătescu a pregătit cel mai mare festin culinar de la malul mării

La Festivalul Gustului Românesc, nu te saturi niciodată. Ceaunele pline cu sărmăluţe, ciulama şi varză călită se golesc cât ai clipi.

Vezi și

La Festivalul Gustului Românesc, nu te saturi niciodată. Ceaunele pline cu sărmăluţe, ciulama şi varză călită se golesc cât ai clipi. Şi, din dragoste pentru tradiţie, chef Cătălin Scărlătescu a pregătit cel mai mare festin culinar de la malul mării.

Gulaşul de vită al lui Chef Scărlătescu e preparat cu puţin ardei iute, boia, piper şi... cu mult suflet. Este ingredientul special pe care chiar Cătălin Scărlătescu l-a dezvăluit, pentru că, fără suflet, mâncărurile româneşti n-ar avea acelaşi gust!

Festivalul gustului românesc de la malul mării se încheie duminică seară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri Mondene » Chef Cătălin Scărlătescu a pregătit cel mai mare festin culinar de la malul mării