Chef Cătălin Scărlătescu a pregătit cel mai mare festin culinar de la malul mării
La Festivalul Gustului Românesc, nu te saturi niciodată. Ceaunele pline cu sărmăluţe, ciulama şi varză călită se golesc cât ai clipi.
La Festivalul Gustului Românesc, nu te saturi niciodată. Ceaunele pline cu sărmăluţe, ciulama şi varză călită se golesc cât ai clipi. Şi, din dragoste pentru tradiţie, chef Cătălin Scărlătescu a pregătit cel mai mare festin culinar de la malul mării.
Gulaşul de vită al lui Chef Scărlătescu e preparat cu puţin ardei iute, boia, piper şi... cu mult suflet. Este ingredientul special pe care chiar Cătălin Scărlătescu l-a dezvăluit, pentru că, fără suflet, mâncărurile româneşti n-ar avea acelaşi gust!
Festivalul gustului românesc de la malul mării se încheie duminică seară.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰