Antena Meniu Search
x

Noul sezon Chefi la cuţite începe astăzi la Antena 1, la ora 20.30

Noul sezon Chefi la cuţite, cel de-al optulea, începe luni la Antena 1, la ora 20.30. Chef Bontea, Chef Scărlătescu şi Chef Dumitrescu dau startul maratonului culinar alături de prezentatoarea show-ului, Gina Pistol.

de Redactia Observator

la 07.09.2020, 12:59

Vezi și
  • Chef Scărlătescu: "Urmează cel mai frumos sezon".
  • "Am avut de toate", spune Chef Bontea.
  • Chef Dumitrescu: "Sezonul 8 a fost special pentru noi".

La 9 luni de la încheierea precedentului sezon, cei trei chefi promit o nouă ediţie cum nu a mai fost până acum.

"Urmează cel mai frumos sezon Chefi la cuţite, din toate timpurile! Nu vă spun, aşa, mare lucru: doar uitaţi-vă la primele 4, 5, 6, că, pe urmă, o să înnebuniţi de cap! Ce-o să se întâmple la început cu Dumitrescu şi Bontea: să-i vedeţi cum se zgârie pe faţă, după ce le-am spart statuile. Să vedeţi ce le fac în sezonul ăsta! Este senzaţional, este incredibil, pe mine, unul, m-a surprins total: aşa ceva n-o să mai vedeţi poate până în sezonul următor!", a dezvăluit Chef Cătălin Scărlătescu, într-un interviu pentru Observatorul orei 16.00.

"Cu de toate! Am avut de toate în sezonul ăsta, foarte multe surprize. Abia aştept să văd ce am făcut", a completat şi Chef Sorin Bontea.

Iar fanii show-ului vor avea parte de aceste surprize chiar de la început. Filmările la acest sezon, desfăşurate în pandemie, au fost o provocare şi pentru chefi, şi pentru concurenţi.

"Sezonul 8 a fost a fost special pentru noi, pentru că, cu toate că a fost perioada aceasta, aşa, zbuciumată, am avut ocazia să cunoaştem oameni care au făcut sacrificii mari de tot ca să ajungă la preselecţii şi să stea să ne gătească şi să le gustăm mâncarea. Ne-am bucurat mult de sezonul 8. O să vedeţi toată perioada de preselecţii, în care ne-am distrat. Am avut multe momente şi de distracţie, unele şi şocante. Eu încă am coşmaruri din cauza unuia dintre concurenţi... dar o să vedeţi", a spus Chef Florin Dumitrescu.

După startul de luni, 7 septembrie, de la ora 20.30, Chefi la cuţite continuă la Antena 1 marţi şi miercuri, pe 8 şi 9 septembrie, la aceeaşi oră, după Observator, cu noi momente savuroase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Noul sezon Chefi la cuţite începe astăzi la Antena 1, la ora 20.30