Antena Meniu Search
x

Chefi la cuţite revine cu un sezon nou la Antena 1, luni, de la ora 20:30

Chefi la cuţite, unul dintre cele mai iubite show-uri de la Antena1, revine cu un sezon al premierelor. De luni, fanii emisiunii vor putea urmări de trei ori pe săptămână aventurile noilor concurenţi, dar şi reacţiile chefilor.

de Redactia Observator

la 04.09.2020, 17:28

Vezi și
  • Doar trei zile mai sunt până la premiera noului sezon Chefi la cuţite.
  • Ediţia cu numărul 8 este una specială.

Vor fi, aşa cum ne-am obişnuit, şi vedete printre printre participanţii la noua ediţie. Acestea se vor întrece cot la cot cu bucătari profesionişti sau amatori ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu.

Doar trei zile mai sunt până la premiera noului sezon Chefi la cuţite, la Antena 1. Ediţia cu numărul 8 este una specială. Filmată în condiţii la fel de speciale.

Cătălin Scărlătescu, chef: Urmează cel mai frumos sezon din toate timpurile Chefi la cuţite. Doar uitaţi-vă la primele 4-5-6 că apoi înebuniţi de cap, ce o să se întâmple la început cu Dumitrescu şi cu Bontea, să îi vedeţi cum se zgârie pe faţă.

Sorin Bontea, chef: Este exact ca un meniu complet, de la starter, la desert. Cu de toate, ca shaorma şi cu foarte multe surprize. Abia aştept să vedeţi ce am făcut.

Florin Dumitrescu, chef: Mulţi concurenţi au ales să ne aducă dezinfectantul natural românesc: ţuica şi am ajuns să recunoaştem palinca din diverse zone ale ţării. Am avut ocazia să cunoaştem oameni care au făcut sacrificii mari de tot ca să ajungă la preselecţii.

Totul, ca să obţină mult râvnitul cuţit din partea juraţilor. Printre pasionaţii de bucătărie se numără şi vedete care au ţinut să îşi arate talentul culinar.

Ştefan Bănică alături de fiul lui, Speak şi Ştefania, Mario Fresh sau Adriana Trandafir intră în războiul gustului.

Printre filmări, chefii au avut timp vara aceasta şi de relaxare. Ba chiar şi-au descoperit noi pasiuni.

Sorin Bontea, chef: Eu vacanţa de vară mi-am petrecut-o la pescuit, am fost şi la câteva concursuri unde am făcut o figură frumoasă, aşa cum spun fotbaliştii, dar majoritatea timpului l-am petrecut în Deltă, şi singur şi cu familia.

Florin Dumitrescu, în schimb, a dat bucătăria pe studioul de înregistrări. S-a apucat de cântat ca să marcheze un nou sezon al emisiunii.

Florin Dumitrescu, chef: Am avut ocazia şi marea plăcere să şi scriu nişte versuri pe o piesă a unui prieten şi anume Adi Despot după piesa Praf de stele.

Al optulea sezon Chefi la Cuţite se va servi în porţii generoase. De săptămâna viitoare, puteţi urmări emisiunea de luni până miercuri, după Observatorul orei 19. 

Luni, 7 septembrie începe sezon nou Chefi de la 20:30 la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Chefi la cuţite revine cu un sezon nou la Antena 1, luni, de la ora 20:30