Antena Meniu Search
x

Choupette Lagerfeld, celebritatea cu blană

Are cei mai frumoşi ochi albaştri din lume, este adorată de milioane de oameni, are o avere exorbitantă şi o întreagă armată de oameni dornici să-i îndeplinească orice dorinţă! Este, totodată, muză a unui celebru designer care, la un moment dat, a fost gata să o ia de soţie.

Vezi și

Legislaţia s-a opus, aşa că Choupette Lagerfeld a rămas doar în stadiul de eternă iubită. Una pretenţioasă nu doar pentru cei din anturajul său, ci şi cu programele de televiziune pe care le urmăreşte.

Choupette Lagerfeld este o pisică extrem de ocupată. A cunoscut celebritatea din primul an de viaţă şi - în doar câteva luni - a reuşit să devină mai faimoasă decât Claudia Schiffer şi Naomi Campbell. Doar nu degeaba a fost declarată „Cel mai stilat model din lume, care poarta blana indiferent de sezon." Dar, în afară de a fi frumoasă, Choupette Lagerfeld trebuie să-şi managerieze afacerea de zeci de milioane de euro. O felină ocupată, dar permanent informată.

Choupettte are mare grijă de imaginea sa, aşa că urmăreşte personal orice ştire care o are drept personaj principal.

Dacă până acum vă gândeaţi că o pisică nu are altă treabă decât să fie frumoasă, să doarmă şi să se joace, e momentul să vă reconsideraţi opiniile. Choupette Lagerfeld este activă, bogată şi foarte influentă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri Mondene » Choupette Lagerfeld, celebritatea cu blană