Antena Meniu Search
x

Colecții spectaculoase la Săptămâna Modei de la Paris

Vivienne Westwood a adus pe podiumul Săptămânii Modei de la Paris o colecţie plină de contradicţii.

de Redactia Observator

la 04.03.2019, 00:53

Vezi și

Vivienne Westwood a adus pe podiumul Săptămânii Modei de la Paris o colecţie plină de contradicţii. Asocierile neobişnuite de elemente vestimentare au marcat prezentarea cu accente punk. Şi Tommy Hilfiger a lansat o colecţie atipică în capitala franceză a modei. Pe podium şi-au făcut apariţia doar manechine de culoare.

Celebră pentru stilul revoluţionar, casa Vivienne Westwood propune pentru sezonul toamnă-iarnă 2020 haine suprapuse. excesiv.

Colecţia este dedicată celor care transformă nonconformismul într-un stil de viaţă.

Excentrice şi în culori vibrante, aceste ţinute care costă chiar şi câteva mii de euro sunt o combinaţie între rochiile din epoca medievală şi stilul punk.

Modelele au purtat geci supradimensionate, rochii asimetrice, dresuri din plastic şi accesorii de dimensiuni mari, care au creat o imagine dusă la extrem.

Prezent şi el la Paris, americanul Tommy Hilfiger a creat o colecţie în colaborare cu muza lui: tânăra actriţă şi cântăreaţă Zendaya. Din 2018, ea este ambasadoarea colecţiilor Tommy Hilfiger pentru femei.

Noua colecţie celebrează femeia puternică şi anii 70. Îmbinând stilul clasic cu prospeţimea şi îndrăzneala tinerei Zendaya, Tommy Hilfiger a adus la Paris siluete structurate.

A realizat costume cu talie înaltă, rochii cu tăieturi îndrăzneţe şi pantaloni din materiale cu imprimeuri multicolore. Nici siluetele voluptuoase nu au fost excluse din colecţie.

Prezentarea a celebrat şi diversitatea. De aceea, pe podium au defilat doar femei de culoare, dar şi un model de. 70 de ani. Energică şi plină de încredere, Grace Jones şi-a arătat fără sfială trupul tonifiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Colecții spectaculoase la Săptămâna Modei de la Paris