Antena Meniu Search
x

Comic Con 2019 îl aduce la București pe Night King, din Game of Thrones

Comic Con 2019 a început vineri la Bucureşti. Vorbim despre cel mai important festival pentru împătimiţii de jocuri video sau pentru fanii celor mai urmărite seriale ale momentului.

de Redactia Observator

la 24.05.2019, 23:32

Vezi și

Comic Con 2019 a început vineri la Bucureşti. Vorbim despre cel mai important festival pentru împătimiţii de jocuri video sau pentru fanii celor mai urmărite seriale ale momentului. Vladimir Furdik, actorul care dă viaţă personajului Regele Nopţii din Game of Thrones, va avea sesiune de fotogafii şi autografe cu publicul, la Romexpo. Tot acolo, îi puteţi întâlni pe actori din alte seriale de succes.

East European Comic Con este locul unde în fiecare an se întâlnesc iubitorii jocurilor pe calculator şi al serialelor de succes. În acest weekend la Romexpo va puteţi aşeza pe tronul de fier, dar îi veţi putea vedea pe viu şi pe actorii din Game of Thrones, îi puteţi vedea şi pe actorii din The Hobbit, Spartacus sau Jurnalele Vampirilor.

Toţi se vor afla pe scena principală a festivalului, dar vor avea şi sesiuni speciale de fotografii. Un autograf costă între 40 şi 400 de lei. Dar fanii nu ţin cont de bani. Dovadă că cele mai scumpe biletele s-au vândut primele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primele adunări Comic-Con au avut loc în anii 70 în Statele Unite. Actori de la Holywood, autori de benzi desenate şi producători de filme science fiction se întâlneau cu fanii. Cu timpul, evenimentul a fost adoptat şi de alte state, inclusiv de România care a avut prima ediţie în 2013. Cei care participă pot câştiga mii de euro în competiţia Cosplay, unde se premiază cel mai spectaculos costum al unui personaj de film sau de joc pe calculator.

Comic-Con este un eveniment global care promovează, în principal, industria jocurilor video. Una care a explodat şi în România ultimilor 5 ani. Jocuri vândute în întreaga lume în milioane de exemplare se fac la noi în ţară, cu it-işti români. Pe de altă parte, ne place să ne şi jucăm.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Mondene » Comic Con 2019 îl aduce la București pe Night King, din Game of Thrones