Antena Meniu Search
x

Concerte live de jazz, în autobuzele din Hunedoara

Călătorii care urcă în autobuzele din Hunedoara în aceste zile caniculare nu se plâng nici de căldură, nici de înghesuială ba chiar pot spune că au parte de călătorii relaxante. Pentru că în mijloacele de transport în comun se ţin concerte live de muzică jazz.

de Redactia Observator

la 28.08.2019, 19:03

Vezi și

Călătorii care urcă în autobuzele din Hunedoara în aceste zile caniculare nu se plâng nici de căldură, nici de înghesuială ba chiar pot spune că au parte de călătorii relaxante. Pentru că în mijloacele de transport în comun se ţin concerte live de muzică jazz. Iniţiativa au avut-o elevii liceului de artă din oraş. Ei fac astfel dovada talentului şi promovează Festivalul de Jazz care urmează să aibă loc la sfârşitul săptămânii. 

Cu instrumentele şi cu vocile, artiştii fac spectacol în mişcare. Primesc, în schimb, aplauzele călătorilor. În fiecare zi, trupa îşi poartă cântecele pe altă rută. 

Experienţă a fost inedită atât pentru artişti, cât şi pentru călători. Spectacolul improvizat a fost o demonstraţie a ceea ce va urma timp de trei zile la Deva Jazz Festival. 

Festivalul de Jazz va avea loc de vineri până duminică în Parcul Cetăţii Deva. Intrarea este liberă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Concerte live de jazz, în autobuzele din Hunedoara