Antena Meniu Search
x

Covorul roşu s-a întins la premiera de gală a celui mai nou film semnat de regizorul Dan Chişu

Dorul de regretatul Mircea Albulescu a reunit nume mari din lumea filmului românesc pentru a vedea ultimul rol de excepţie al actorului.

Vezi și

Dorul de regretatul Mircea Albulescu a reunit nume mari din lumea filmului românesc pentru a vedea ultimul rol de excepţie al actorului. Mult aşteptatul film va rula din data de zece a acestei luni în marile cinematografii româneşti.

Dan Chişu: "Când trece atât de mult timp, emoţiile se scumpesc, m-au făcut să revin acum în momentul proecţiei, dar filmul l-am terminat demult. O recuperare a acestei producţii care a avut neşansa să îl piardă pe domnul Albulescu şi n-a apucat să vadă nimic din film."

Au venit mulţi. Actori, prieteni, admiratori. Şi toţi şi-au amintit, zâmbind, de cel pe care nu-l vor uita nicidată. 

Stela Popescu: Nu ştiu decît atît, că l-am iubit dintotdeauna pe Iorgu , aşa îi spuneam. A fost un mare actor."

Codin Maticiuc: "Extraordinar de greu, avea o perioadă destul de grea, era destul de şubred. Chiar ţin minte că la o filmare a venit cu o vânătaie la ochi, se lovise, căzuse singur în casă şi a trebuit să, nu am putut să îl machiem îndeajuns să nu se vadă  şi a trebuit să includem asta în film."

Filmul va ajunge în cinematografe vineri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Covorul roşu s-a întins la premiera de gală a celui mai nou film semnat de regizorul Dan Chişu