Antena Meniu Search
x

Cristi Minculescu a revenit in Romania. Artistul este invitat special la show-ul "Te cunosc de undeva!"

Cristi Minculescu s-a intors in Romania. Doar in vizita, pentru un concert special. Germania ramane casa lui, dar la Bucuresti ii sunt toti partenerii de scena. Printre ei si Dan Bittman, omul pe care il intelege acum cel mai bine.

Vezi și

Cristi Minculescu stie prea bine cat de complicat e sa vrei sa canti, dar sa nu poti, sa nu-ti permita sanatatea.

Cand a trecut printr-un transplant de ficat, acum patru ani, nimeni n-a mai crezut ca va urca din nou pe scena. Le-a dovedit contrariul. Stia ca nu ar putea sta departe de ceea ce iubeste mai mult. Cand a auzit ca Dan Bittman a ramas fara voce, l-a inteles si i-a fost alaturi cu un gand bun.

Cristi Minculescu a trecut printr-o operatie complicata, care i-a salvat, dar i-a si modificat radical viata. S-a mutat definitiv in Germania, impreuna cu familia, a parasit trupa Iris si acum incearca sa arate ca noua formatie, Lotus, poate face performanta.

Minculescu a venit la Bucuresti cu scop precis. Impreuna cu Lotus are concert pe 14 aprilie. Alaturi de trupa Compact vrea sa transmita iubitorilor de rock un mesaj clar: “Un spectacol manifest contra drogurilor. Fara droguri, doar rock”.

Cristi Minculescu va fi invitat special in finala emisiunii Te cunosc de undeva. Show-ul e difuzat sambata, de la 20.30, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Cristi Minculescu a revenit in Romania. Artistul este invitat special la show-ul "Te cunosc de undeva!"