Antena Meniu Search
x

Cristian Tantareanu, gradina de 300.000 de euro

In mijlocul paradisului verde, este paradisul lui Tantareanu. O gradina de trei hectare cu care afaceristul se mandreste ori de cate ori are ocazia

Vezi și

Cristian Tantareanu are o gradina de vis. A investit bani si timp in decorarea ei, dar, omul tine la staif, mai ales ca petrecerile curg una dupa alta. Prefera arbustii romanesti. E patriot. “Acum cativa ani, erau numai maracini aici. Sunt ieftini si adaptati cei romanesti”, a explicat Tantareanu.

Si a cheltuit aproape 300.000 de euro pentru a-si amenaja gradina. “Aici, era un camp nenorocit. Ca sa ai grija de asa ceva, nu e treaba usoara si nu recomand la nimeni sa faca asa ceva, ca in afara de placerea altora, care vin si viziteaza, pentru cel care are grija de treaba asta, e un balamuc. Numai pentru lucrari de intretinere sunt sapte-opt persoane aici, in curte. Deci, e o mica intreprindere aici”, a mai spus Tantareanu.

Pe o suprafata de trei hectare se intind ienupari pitici, platani, pini, salcii, salcami, dar si patru palmieri. Palmierii isi petrec iarna la caldura. Adica, in sufragerie. “In ultimii ani, au inceput sa ne vina clienti care sa ceara, in urma excursiilor pe care le-au facut in alte tari cu o clima mai calda o anumita planta, au pus-o, dar ea nu a rezistat conditiilor”, a declarat Adrian Petre, administrator al unei firme de amenajari exterioare.

Asa ca, putini se mai incumeta sa le mai cumpere, pentru ca gerul le omoara imediat. Romanii cheltuie, in medie, 2.000-3.000 de euro pentru amenajarea unei gradini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Cristian Tantareanu, gradina de 300.000 de euro