Antena Meniu Search
x

Video Cristina Vasiu, detalii din culisele show-lui ''Te cunosc de undeva!'': ''Este ca şi cum urc încă o scară în cariera mea''

În culisele show-ului ''Te cunosc de undeva!'' cei 11 concurenţi se pregătesc de noi transformări spectaculoase. Sâmbăta aceasta, doar la Antena 1. Printre ei se numără și Cristina Vasiu. A doua ediţie din acest sezon îi aduce primul travesti, un personaj greu. Cristina Vasiu a avut de interpretat, în prima gală a acestui sezon, pe solista cel mai bine vândută din istoria Balcanilor, Lepa Brena. A avut de cântat în limba sârbă, nu tocmai un lucru uşor.

de Redactia Observator

la 10.02.2021, 13:52

Vezi și
  • Cristina Vasiu, unul dintre concurenţii ''Te cunosc de undeva!''
  • Artista a vorbit despre emisiune, dar şi despre proiectele muzicale

Cristina Vasiu este unul dintre cei 11 concurenţi ai acestui sezon ''Te cunosc de undeva!''. Artista se bucură că poate face parte dintr-un proiect de o asemenea anvergură şi a oferit detalii din culisele emisiunii. 

Cristina Vasiu, artist: Este foarte mult de muncă, dar este şi frumos. Avem o echipă frumoasă, şi cei din staff, dar şi ceilalţi concurenţi. Este cumva, am tot zis şi mă tot repet, este o provocare pentru mine, pentru că este prima dată când fac genul acesta de transformări. 

Propunerea de a participa la emisiune a fost primită mai bine ca oricând. 

Cristina Vasiu, artist: Nu sunt doar eu nouă, mai sunt câţiva pentru prima dată la ''Te cunosc de undeva!''. Am primit-o cu zâmbetul pe buze. Cumva mi-am dorit de mai mulţi ani să particip şi uite că s-a legat după ''X Factor''. Am şi slăbit, totul a venit la pachet. Emoţiile au fost pe măsură, pentru că m-am bucurat foarte tare să fac parte din proiectul ăsta. Este ca şi cum urc încă o scară în cariera mea.

O nouă ediţie, o nouă provocare de a intra în pielea unui personaj  

Indiferent de personaj, Cristina afirmă că emoţiile pot fi buclucaşe uneori, dar scena îi dă totodată curajul de care are nevoie pentru a continua. 

Cristina Vasiu, artist: Atunci când intrii în lift, emoţiile te cuprind şi este foarte greu să le facţi faţă, dar în momentul în care ajungi pe scenă şi intrii în rolul personajului, cu toată echipa din spate, lucrurile se schimbă şi primeşti o forţă din interior. 

Ruleta nu a fost deloc blândă cu artista. Sâmbăta viitoare, ea îl va interpreta pe Dan Bitman. 

Cristina Vasiu, artist: Ruleta mi-a pregătit o serie de personaje cameleonice. 

Cât despre proiectele personale de viitor, artista are un program extrem de încărcat şi urmează să lanseze două piese, după o pauză în care a simţit că nu a fost un proiect muzical specific care să o reprezinte cu adevărat.

Cristina Vasiu, artist: Sunt foarte fericită că am lucrat două piese. Una urmează să o lansăm acum în martie, cu tot cu videoclip. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Cristina Vasiu, detalii din culisele show-lui ''Te cunosc de undeva!'': ''Este ca şi cum urc încă o scară în cariera mea''