Antena Meniu Search
x

Video Damian Drăghici are propria emisiune online. Artistul a început să facă podcast-uri pe Youtube

Podcastul este un soi de emisiune radio născută atunci când oamenii au realizat că nu doar muzica se poate asculta în format audio, ci şi vocea, povestea sau audio-book-urile. De la comedii, la informaţii despre sănătate sau chiar ştiri, toate pot fi difuzate astfel. Aşa că, Damian Drăghici şi-a creat propriul podcast, numit simplu Podcastul lui Damian Drăghici. O emisiune online, postată pe Youtube în care tratează subiecte serioase şi îşi propune să dezvăluie, cu asumare şi sinceritate, aspecte mai puţin cunoscute din propria viaţă.

de Redactia Observator

la 12.03.2021, 13:31

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Damian Drăghici: Sunt consumator de podcasturi din 2015. Am avut ideea să pornesc un podcast de vreun an jumate, a venit pandemia și am avut eu alte priorități. Într-un final, ceea ce pentru mine e important în podcast, este să aduc oameni pe care îi cunosc, și cu care pot să mă simt destul de confortabil, să am patru sau cinci elemente de bază 1. să mă deschid în fața lor și ei să se simtă safe, să se poată deschide în fața mea, 2. modelul lor de viață, dacă e cineva de succes ce face pentru rezultatele pe care le are, 3. lucrurile după care se ghidează și 4. ce înseamnă pentru el viața.

Damian Drăghici: Am amenajat un colț în studioul meu, pur si simplu am chemat pe cineva să amenajeze, m-am uitat și eu în afară. Am ales câteva elemente, o vioară, un acordeon, ca să aibă legătură cu mine și restul, o cameră, câteva microfoane.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Damian Drăghici are propria emisiune online. Artistul a început să facă podcast-uri pe Youtube