Antena Meniu Search
x

Dan Badea, invitat special în cea de-a doua ediție iUmor: “O să fie ceva ce n-ați mai văzut!”

Dan Badea este un nume deja celebru pe scena stand-up-ului din România, iar vineri seară va renunța pentru câteva momente la rolul de prezentator iUmor pentru a oferi atât juraților, cât și telespectatorilor, un număr special și plin de umor.

de Redactia Observator

la 19.09.2019, 12:33

Dan Badea, invitat special în cea de-a doua ediție iUmor
Dan Badea, invitat special în cea de-a doua ediție iUmor “O să fie ceva ce n-ați mai văzut!”

Dan Badea este un nume deja celebru pe scena stand-up-ului din România, iar vineri seară va renunța pentru câteva momente la rolul de prezentator iUmor pentru a oferi atât juraților, cât și telespectatorilor, un număr special și plin de umor.

Mihai Bendeac va recunoaște că are o slăbiciune pentru stand-up-ul făcut de colegul său de platou, Dan Badea și de fiecare dată se bucură la maximum de umorul său: “O să zică lumea că iau jumătate din banii pe care îi câștigă Badea din spectacolele lui, dar eu am o sensibilitate când vine vorba de momentele lui. Este absolut amuzant!”.

Aprecierile nu vin doar din partea colegilor săi, cele mai multe fiind din partea publicului care a umplut nu doar o data Sala Palatului pentru a se bucura de umorul lui Dan Badea.

În acest an, prezentatorul vrea să ofere publicului său ceva nemaivăzut pe scena de stand-up din România pe 29 noiembrie, la Sala Palatului: “Nu vreau sa par lipsit de modestie, dar 2 ani la rând când am făcut Sala Palatului am simțit că 25 de minute rezervate mie nu mi-au ajuns. E un sentiment atât de frumos să ai un spectacol cu un public de 4000 de oameni. Anul acesta vreau să îmi îndeplinesc un vis, să stau măcar o oră pentru că am foarte multe de spus și știu că sunt oameni care își doresc să se bucure de acest show. O să fie ceva ce n-ați mai văzut, știu că sună clișeu, dar într-adevăr pe scena de stand-up de până acum nu s-a mai văzut așa ceva!”.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaptelea sezon ”iUmor”, în fiecare vineri, de la ora 20:00, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Dan Badea, invitat special în cea de-a doua ediție iUmor: “O să fie ceva ce n-ați mai văzut!”