Antena Meniu Search
x

Daniel Osmanovici se pregăteşte de primele lecţii de ski alături de fetiţa lui

Daniel Osmanovici este un maratonist de cursă lungă, iar în această iarnă se pregătește de primele lecții de schi alături de fetița lui

Daniel Osmanovici este un maratonist de cursă lungă, iar în această iarnă se pregătește de primele lecții de schi alături de fetița lui

O premieră și pentru el, pentru că până acum s-a antrenat doar la alergat. Iar de Crăciun fetița lui speră să stabilească o nouă tradiție în familie: confencționarea obiectelor de decor.

1. Practici vreun sport de iarnă? Dacă da, de când și unde obișnuiești să practici acest sport?

Răspunsul corect ar fi... nu încă. Am tot așteptat un moment potrivit pentru a începe și acum cred că este momentul potrivit pentru că vreau să îi fac fetiței mele cunoștință cu schiul. În rest... fie vară, fie iarnă, eu alerg.

2. Obișnuiești să împodobești bradul în seara de Ajun său mult mai devreme? Confecționezi obiecte de decor de Crăciun?

Nu am căutat un moment anume pentru a împodobi bradul. Iar anul acesta, pentru că e destul de mare, l-am împodobit la cererea fetiței mele. Obiecte speciale de decor pentru perioada asta nu am, ce am a rămas la ai mei părinți. Cât despre tradiții, taică-miu pune în brad un loz și o întrebare de cultură generală pentru fiecare membru al familiei. Anul acesta Tea s-a apucat să facă globuri, vom vedea dacă devine și asta o tradiție.

3. Ce amintiri ai din copilărie legate de Crăciun?

Portocale, bomboane cubaneze, banane verzi puse la copt pe dulapul din bucătărie și cozonacii cu multă cremă.

4. Mai mergi cu colindul?

Trebuie să recunosc că ar putea fi o modalitate de a câștiga ceva . Îți dai seama ce reacție ar avea cineva când ar deschide ușa și ar vedea prezentatorul de la Observator începând să cânte?! Nu, am renunțat la colindat.

5. Faci pe Moș Crăciun?

Am făcut de câteva ori, dar mi-au spus copiii că Moșul are o ochii tineri, așa că mai am de așteptat.

6. Gătești de Sărbători? Care este felul de mâncare specific acestei perioade care îți place cel mai mult?

Gătitul este specialitate și plăcerea soției, nu mă bag! Cozonacii par a fi preferații mei în această perioadă, deși nu refuz nici pomana porcului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Daniel Osmanovici se pregăteşte de primele lecţii de ski alături de fetiţa lui