Antena Meniu Search
x

DECIZIE radicală luată de cântărețul britanic Ed Sheeran după aparitia în "Game of Thrones" (VIDEO)

Cântărețul britanic Ed Sheeran a luat o decizie radicala după reacțiile împărțite provocate de apariția sa în primul episod al serialului "Game of Thrones".

Cântărețul britanic Ed Sheeran a luat o decizie radicala după reacțiile împărțite provocate de apariția sa în primul episod al serialului "Game of Thrones".

În timp ce unii fani au fost încântați să-l zărească pe starul Ed Sheeran, alții nu au reacționat cu la fel de mult entuziasm, argumentând că apariția episodică a cântărețului a fost o notă falsă în universul fantasy al serialului, relatează marți The Telegraph.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Britanicul a decis să-si steargă contul de Twitter.

Anterior în cursul acestei luni, după ce a fost nemulțumit de o parte din reacțiile negative din mediul online privind concertul său de la Festivalul Glastonbury, în general bine primit, Sheeran a anunțat că nu va mai posta pe Twittter, deși a precizat că își va lăsa feed-ul deschis pentru cei 19 milioane de follower-i. În schimb, a anunțat el, va comunica cu fanii pe rețeaua Instagram.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » DECIZIE radicală luată de cântărețul britanic Ed Sheeran după aparitia în "Game of Thrones" (VIDEO)