Antena Meniu Search
x

Delia a deschis sezonul concertelor în aer liber

Delia a deschis sezonul spectacolelor în aer liber, după aproape trei luni în care muzica live a fost oprită. Primul concert al verii a avut loc pe una dintre cele mai mari pajişti din Capitală. 500 de fani, numărul maxim permis în această perioadă, şi-au amintit cum e să se distreze alături de prieteni. Pentru mulţi dintrei ei nu a fost deloc o problemă că au stat la distanţă, ba chiar au fost încântaţi de noile reguli. Aşa au avut spaţiu să se desfăşoare la dans.

de Redactia Observator

la 07.06.2020, 03:21

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea Vezi și
  • Sute de fani au venit la concertul Deliei.
  • Pentru eveniment au fost luate măsuri de protecţie.

Cum era înainte de epidemie nimeni n-a uitat. Cheful de distracţie s-a păstrat ba chiar pofta de viaţă e mai mare acum. Sute de tineri au prins vibraţia muzicii live şi au cântat la unison cu Delia.

La primul concert al verii, doar muzica i-a adus aproape pe oameni.

“Am ales-o pe Delia pentru că a fost prima oportunitate de a ieşi din case după pandemie şi este una dintre artiştii mei preferaţi”, spune o fană.

Delia: Ne-a fost dor să începem efectiv. Ne-a fost dor de oameni, oamenilor le-a fost dor de noi. A fost o chestie din dorinţa de a ne reapuca de treabă.

Şi fanii mai mici ai artistei au fost entuziasmaţi de spectacol.

“Am sărit în sus de bucurie şi nu am văzut un concert atât de extraordinar demult timp”, spune un copil.

La intrare, fanii au primit mască de protecţie, li s-a verificat temperatura, iar apoi au trecut printr-un tunel dezinfectant.

Delia: S-a început bine, dacă asta e un început pentru reîntoarcerea la scenă a fost făcut din punctul meu de vedere de nota 10.

Delia are noi întâniri, în aer liber, cu fanii sâmbătă seară şi duminică seară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Delia a deschis sezonul concertelor în aer liber