Video

Diana Matei, piesă nouă la început de an: Soarele și Luna

De Redactia Observator.
Publicat: 22.01.2021, 14:00.
Actualizat: 22.01.2021, 14:41

Diana Matei tocmai a lansat o piesă nouă, în care foloseşte două simboluri pe care oamenii au încercat încă din cele mai vechi timpuri să le descifreze: Soarele şi luna. Aşa se cheamă şi cântecul. O poveste de iubire, spusă în versuri şi note. Dacă versurile îi aparţin artistei, orchestraţia poartă amprenta soţului ei. Marian Cleante. 

Poate tehnologia să înlocuiască emoția artiștilor?

Diana: Nu doar a artiștilor, pentru că în primul rând cu toții avem nevoie să ne îmbrățișăm prietenii, cunoscuții și să dăm afară niște sentimente. E real, omul are nevoie de sentimente și de apropiere. Nu cred că putem, real, să trăim fără asta.

Cât despre nouă piesă, Diana spune că are influențe armenești.

Diana: "Are influențe, clar. Avem și varianta machedonească. Eu am făcut textul, Marian a făcut orchestrația și fiul nostru cel mare, George" (...).

Videoclipul a fost filmat la sfârșitul anului 2019.

Diana: La sfârșitul lui 2019, 5 grade, la începutul lui decembrie. Am filmat trei ore. Stăteam cu picioarele pe stabilopozi și mă gândeam dacă mă doboară vântul.

Materialul integral poate fi urmărit în materialul de video de mai sus

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.