Antena Meniu Search
x

Video Doru Todoruț a devenit profesor şi caută noile staruri pop ale muzicii româneşti

Doru Todoruţ este unul dintre cei mai apreciaţi solişti din România. Noi îl invităm să ni se alăture de câte ori vrea să ne spună lucruri, iar acum vă reamintim că Doru Todoruţ a devenit profesor şi caută viitoarele staruri pop ale muzicii româneşti. Pe scurt, Doru este coordonatorul unui concept unic în România, dedicat copiilor şi adolescenţilor care se visează artişti. Evident, doar cei mai buni au şansa să semneze un contract cu o casă de discuri.

de Redactia Observator

la 30.03.2021, 12:56

Vezi și
  • Doru Todoruţ reprezintă Academia Sahia Music.

Să nu vă imaginaţi, însă, că Doru Todoruţ nu-şi face timp şi pentru propriile piese. Cea mai nouă se cheamă "Cândva". Cândva, cândva, dar noi o ascultăm chiar acum.

Doru Todoruț, artist: Te aștept la Academia Sahia Music! Am creat un concept 360 grade, unic în România, în care copiii și adolescenții evoluează din cursanți în staruri pop! Copilul tău va beneficia de traineri cu experiență și dedicare la clasele de canto, mișcare scenică, atitudine, stil, portofoliu artistic și consiliere pentru crearea unei imagini artistice complete și pentru o carieră artistică de succes. Toți absolvenții vor avea la finalul cursurilor cel puțin o ședință foto și un videoclip profesional. Cei mai buni vor putea semna un contract cu o Casă de Discuri. 

Mai multe detalii, în materialul video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Doru Todoruț a devenit profesor şi caută noile staruri pop ale muzicii româneşti