Antena Meniu Search
x

Elena Basescu a strans jumatate de milion de euro ca dar de nunta

Elena Basescu a castigat, intr-o singura noapte, jumatate de milion de euro. Iar pentru acest castig n-a facut mare lucru. Doar s-a maritat, iar dupa nunta cu 800 de invitasi, declaratia de avere s-a rotunjit.

Vezi și

La suma de bani, s-au adaugat sute de cadouri de lux, dar si apartamentul de peste 250.000 de euro primit in dar de la socrul mare.

Elena Basescu si Bogdan Ionescu au pasit cu dreptul in casnicie. E drept, cu ajutorul nuntasilor care au stat la coada cu masinile lor de lux ca sa ajunga la nunta mezinei presedintelui.

Noaptea nuntii i-a adus tinerei familii Basescu-Ionescu jumatate de milion de euro. Bani pe care Elena si Bogdan i-au impartit in patru conturi comune. Trei a cate 100.000 de euro si unul cu putin peste 157.000 de euro, potrivit declaratiei de avere a europarlamentarului Elena Basescu.

Nu s-a aflat ce cadou de nunta i-a facut Traian Basescu fiicei lui, Elena. In schimb, socrul mare, milionarul Bebe Ionescu nu le-a spus doar "casa de piatra". I-a donat fiului sau un apartament care valoreaza un sfert de milion de euro.

Elena Basescu mai scrie in declaratia de avere ca sotul ei are o colectie de ceasuri care valoreaza 55.000 de euro. Numai cel pe care ginerele presedintelui l-a purtat la nunta valoreaza cat un apartament.

Mezina presedintelui se lauda si ea cu bijuterii de 50.000 de euro. Nici salariul nu este de neglijat. Elena Basescu a castigat, anul trecut, de la Parlamentul European, peste 74.000  de euro ca indemnizatie, iar pentru transport si diurna 125.000 de euro.

Sotului ei nu i-a mers insa la fel de bine. Bogdan Ionescu, cunoscut om de afaceri si fiul milionarului Bebe Ionescu, a declarat venituri de doar 4.000 de euro in 2012.

Urmatorul eveniment din familia Basescu la care multi asteapta deja invitatii va fi botezul nepoatei presedintelui, care va fi programat, asa cum a spus chiar presedintele, in luna octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Elena Basescu a strans jumatate de milion de euro ca dar de nunta