Antena Meniu Search
x

Elvis Presely ar fi împlinit 80 de ani

A fost zi de sărbătoare ieri la Graceland. Elvis Presely ar fi împlinit 80 de ani, iar momentul nu putea să treacă neobservat

Vezi și

A fost zi de sărbătoare ieri la Graceland, pentru că Elvis Presely ar fi împlinit 80 de ani. Momentul nu a putut să treacă neobservat

Mai ales că familia fostului rege al Rock'n Rolului a organizat un mic eveniment în faţa vilei, atât de dragă cântăreţului. S-a cântat la mulţi ani în faţa unui tort imens iar fiica şi soţia lui Elvis au luat cuvântul, în faţa a sute de fani.

În memoria marelui Elvis Presley, soţia Priscila şi fiica Lisa au organizat un mic eveniment la Graceland, locul unde au trăit împreună cei mai fericiţi ani. Fiica şi soţia au comanda un tort urias de îngheţată şi i-au cântat lui Elvis "la mulţi ani!" Admiratorii şi fanii lui Elvis, veniţi în număr mare, le-au acompaniat.

Suntem cu toţii astăzi aici, evident, să sărbătorim cei 80 de ani pe care i-ar fi împlinit. Îmi e aşa greu să realizeză că ar fi avut 80 de ani şi ne arată faptul că a fost atât de tânăr când a murit.

31 de filme, 2 documentare, 64 de albume , 149 de single-uri şi nenumărate concerte! Acestea sunt doar câteva din cifrele ce pot caracteriza cariera fantastică, marca Elvis!

Elvis Presley s-a născut pe 8 ianuarie 1935, în Tupelo, un mic orăşel din statul american Mississippi iar prima apariţie pe scenă are loc la vârsta de doar 10 ani. Au urmat apoi ani de glorie pe scenă cu melodii care şi acum fac furori în toată lumea, precum "Love me Tender" sau "You were always on my mind" A murit pe 16 august 1977. Supranumit Regele Muzicii Rock'n'Roll, Elvis Presley a continuat, însă, să existe prin ceea ce a creat în timpul vieţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri Mondene » Elvis Presely ar fi împlinit 80 de ani