Antena Meniu Search
x

O zi până la marea finală X Factor! Câştigătorul va pleca acasă cu premiul de 100.000 de euro

Concurenţii s-au pregătit toată săptămâna pentru marea finală, iar vineri seară vor afla cine va pleca acasă cu premiul în valoare de 100.000 de euro.

Vezi și

Emisiunea X Factor este aproape de final! Concurenţii s-au pregătit toată săptămâna pentru marea finală, iar vineri seară vor afla cine va pleca acasă cu premiul în valoare de 100.000 de euro. Telespectatorii vor putea vedea momentele grandioase, mâine, de la ora 20:00.

Este săptămâna emoţiilor şi a pregătirilor intense. Fiecare jurat va intra cu un concurent în marea finală X Factor.

Au devenit Ad Libitum în urmă cu cinci ani şi au schimbat scena operei cu cea a show-ului "X Factor". În finală vor interpreta muzica clasică alături de Carla's Dreams.

Pentru marele spectacol, vor avea de pregătit câte o melodie solo, iar ce de-a doua va fi cântată împreună cu mentorul. 

Jeremy Ragsdale a fost profesor de canto în Statele Unite. S-a îndrăgostit de România şi vrea să stea cât mai mult aici. S-a pregătit, toată săptămâna, pentru marea finală. Horia Brenciu e alături de el. 

Francesca a fost concurentul care a primit cele mai multe voturi din partea publicului. Va merge în marea finală cu Delia.

Salvatore Pierluca a ajuns în România datorită unei monede de 10 bani pe care a găsit-o în buzunar. A considerat că este un semn, iar acum se declară norocos. Echipa Ştefan Bănică va fi prezentă prin vocea lui.

Telespectatorii vor vota câştigătorul finalei, mâine, de la ora 20:00, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » O zi până la marea finală X Factor! Câştigătorul va pleca acasă cu premiul de 100.000 de euro