Antena Meniu Search
x

Video Feli lansează "Puiule, puiuţule", o replică muzicală la bullying-ul din trecut. Artista e pregătită acum pentru un nou capitol

Cu fiecare cântec, Feli ne-a dezvăluit câte puţin din trecutul ei şi ne-a lăsat să o cunoaştem prin note şi versuri. Iar artista e pregătită acum pentru un nou capitol. Tocmai a lansat şi ultima felie muzicală din albumul ei. "Feli din poveste". O replică la bullying-ul din trecut.

de Redactia Observator

la 27.04.2021, 20:02

Vezi și
  • Cea mai nouă piesă a lui Feli, mesaj anti-bullying
  • A zecea şi ultima felie din jurnalul muzical al artistei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Cântecul se apropie de jumătate de milion de vizualizări pe Youtube, iar mesajul e cu atât mai important, cu cât mulţi - copii sau adulţi - s-au confruntat la un moment dat cu episoade de bullying. 

Feli: Cumva, m-am dus înapoi în copilărie, în perioada mea de bullying. Atunci nu avea neapărat un termen, trăiau pur şi simplu răutăţile, nu era neapărat atât de traumatizant, cum se întâmplă acum, în online. E parte din copilăria mea, cânt despre o perioadă în care venind dintr-un oraş mic - cum sunt eu, nu erau aşa de mulţi copii care să îşi dorească să devină cântăreţi. Muzica e cel mai bun terapeut al meu. 

A zecea și ultima felie din jurnalul muzical #Felidinpoveste

Feli încheie direct și crud șirul de marturisiri autobiografice din cadrul jurnalului său muzical cu inspirație folclorică #Felidinpoveste cu "Puiule, puiuţule", cea de-a zecea și ultima felie din povestea vieții sale, o piesă despre ușurința și superficialitatea cu care inițiatorii de bullying, acei "puternici" din

Pe acelaşi subiect

spatele tastaturilor, pot demola suflete. 

"Puiule, puiuțule", ultima piesă din albumul său autobiografic, este o continuare a piesei "Omule, deschide ochii", prima felie de jurnal dezvăluită de artistă, astfel că albumul se închide precum un cerc perfect. 

Cele 10 felii de viață puse pe note de Feli și dezvăluite rând pe rând pe parcursul a doi ani de zile au însemnat, pe lângă dovezi incontestabile ale talentului său, o formă de terapie pentru artistă. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Feli lansează "Puiule, puiuţule", o replică muzicală la bullying-ul din trecut. Artista e pregătită acum pentru un nou capitol