Antena Meniu Search
x

Video Bogdan Win, polițist de frontieră cu acte în regulă, în Canada. Când nu poartă uniforma, fostul membru al trupei Crazy Win realizează interviuri cu detectivi celebri

Bogdan Win, fostul membru al trupei Crazy Win, s-a mutat în Canada, unde a început să facă interviuri speciale: discuţii cu detectivi sau agenţi implicaţi în cazuri renumite cum ar fi uciderea lui Pablo Escobar sau investigarea morţii lui 2Pac. 

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 19.04.2021, 12:56

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Pe Bogdan Win probabil l-ați cunoscut acum câțiva ani de zile când făcea parte din trupa Crazy Win altăuri de Sore și Noni.

Bogdan Win: Astăzi mă aflu în Canada și viața mea puțin s-a trasnformat. 

Asta pentru că Bogdan este acum polițist de frontieră. Însă când nu poartă uniformă, se ocupă de canalul de Youtube unde postează interviuri. Unul dintre ele este cu agenții DEA Javier Pena și Steve Murphy, cei care l-au prins pe Pablo Escobar și au inspirat renumitul serial Narcos. 

Bogdan Win: Pablo dădea ordinele, dar Gustavo era cel care îşi murdărea mâinile. 

Rosse Stan: Cum ai ajuns să iei legătura cu ei? 

Bogdan Win: În 2017 au avut un show în orașul unde locuiam. Am fost surprins de modestia lor. În viața lor au lucrat la cazuri imporante. Mi-au spus că îi pot contacta oricând.                                Rosse Stan: Spune-mi un lucru care te-a surprins din interviu.                                                          Bogdan Win: Oferta care a fost pusă pe capul lor. Mereu Pablo a fost pe urma lor. Cel mai recent interviu este cu Greg Kading, detectivul deparatmetului de poliție din Los Angeles. Cel care a încheiat cazurile de ucidere ale lui 2Pac și Biggie. 

Bogdan Win: Un alt interviu a fost cu cel mai mare jaf al americii, cu David Ghantt, a furat 17,3 milioane de dolari. Cum a reușit să scape și să fugă în Mexic, povești din închisoare. Mi s-a părut senzațională ușurința cu care a vorbit despre asta. 

Iar acum Bogdan mai pregătește un material. 

Bogdan Win: Numele este Amanda Eller. O femeie care a fost pierdută în munții din Hawaii. A petrecut 18 zile în munți până să fie salvată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Bogdan Win, polițist de frontieră cu acte în regulă, în Canada. Când nu poartă uniforma, fostul membru al trupei Crazy Win realizează interviuri cu detectivi celebri