Antena Meniu Search
x

Video La poveşti cu actorii din serialul Adela. Marius Rizea si Teodora Păcurar au fost în platoul Observator

În seara aceasta după Observator, serialul Adela vă aduce noi poveşti de viaţă, mărturisiri emoţionate şi suspans. Marius Rizea şi Teodora Păcurar au fost prezenţi în platoul Observator şi ne-au dat mai multe detalii din culise.

de Redactia Observator

la 08.04.2021, 14:56

Vezi și
  • Detalii din culisele serialului Adela
  • Marius Rizea şi Teodora Păcurar, sursa de comedie
  • Urmăreşte serialul Adela în fiecare joi, de la 20:30, doar la Antena 1

Marius Rizea este şoferul familiei Andronic, cel care îi face curte menajerei Stela, rol pus în scenă de actriţa Teodora Păcurar. Întocmai aceaste relaţii dintre oameni ai casei şi comentariile lor pe marginea dramei din casa Andronic reprezintă sursa de comedie a serialului Adela.

Ca în orice casă, şi în casa Andronic, toate zvonurile trec prin "turnul de control", în acest caz, pe la menajera Stela, care aude tot şi foloseşte informaţiile pentru a-şi atinge scopul. Stela are aspiraţii mari, îşi doreşte să apară la televizor, însă e trezită la realitate de mai cerebrala sa mamă, Gina , bucătăreasa casei. 

Teodora Păcurar: Noi ne-am împrietenit foarte bine chiar de la casting . Ulima probă pe care am dat-o eu a fost cu Marius. Ne-am potrivit foarte bine, am avut o chimie incredibilă chiar de la casting. Ne-am împrietenit foarte bine şi în viaţa de zi cu zi şi avem discuţii, avem tot felul de poveşti, împărtăşim foarte multe lucruri din vieţile noastre. Ne uităm împreună la serial uneori. 

Ilie este şoferul lui Paul Andronic, dar toată familia îl foloseşte. La rândul lui, află lucruri şi le foloseşte pentru a-şi atinge scopurile. 

Pe acelaşi subiect

Marius Rizea: Avem locaţii în tot Bucureştiul şi în afara Bucureştiului. Locul nostru de desfăşurare a acţiunii este undeva la Izvorani. Lumea ştie, s-a familiarizat cu casa Andronic. Eu mai umblu cu maşina. Eu conduc. Conduc maşini pe unde e nevoie. Nu fac altceva decât să execut ordinele şefului meu, Paul Andronic. Unde este cel mai geu trebuie să intervin eu. 

Cum va evolua povestea celor doi, dar şi a celorlate personaje, telespectatorii vor putea urmări în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » La poveşti cu actorii din serialul Adela. Marius Rizea si Teodora Păcurar au fost în platoul Observator