Antena Meniu Search
x

Festivalul Electric Castle a fost un succes, însă au fost probleme cu traficul

Festivalul Electric Castle a fost un succes! Organizatorii au obţinut profitul aşteptat, tinerii prezenţi la eveniment s-au distrat cât au putut... Însă a existat o mare problemă: traficul.

de Redactia Observator

la 24.07.2019, 16:45

Vezi și

Festivalul Electric Castle a fost un succes! Organizatorii au obţinut profitul aşteptat, tinerii prezenţi la eveniment s-au distrat cât au putut... Însă a existat o mare problemă: traficul. Cei care au venit cu maşinile au fost nevoiţi să dea dovadă de o mare stăpânire de sine, pentru că au parcurs un drum de 25 de minute în câteva ore. Autorităţile locale spun că se vor strădui să rezolve măcar parţial această problemă. Asta în condiţiile în care festivalul aduce o grămadă de bani la buget, în fiecare an, chiar de la lansare.

Zeci de superstaruri şi peste 200 de mii de participanţi. Este bilanţul pozitiv după Electric Castle. Dar un asemenea festival ar avea nevoie şi de drumuri pe măsură, spun organizatorii supăraţi că, în cea mai aglomerată zi, fanii au fost nevoiţi să petreacă ore bune în trafic, nu în faţa scenelor. 

Adică localnicii şi turiştii au stat pe drum în maşină mai mult decât ar fi durat să meargă pe jos. Şi nici alternative nu au avut. 

Cel mai aglomerat drum a fost însă un drum naţional care pune probleme şoferilor şi în zilele obişnuite.   

Cu toate acestea autorităţile spun că sunt şanse mici ca drumul să fie şi lărgit. Iar investiţia nu ar fi justificată doar pentru câteva zile pe an. Deşi Electric Castle aduce comunităţii locale venituri importante. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Festivalul Electric Castle a fost un succes, însă au fost probleme cu traficul