Antena Meniu Search
x

Sibiu: In iunie, incepe Festivalul International de Film Transilvania

Pe 19 iunie, incepe Festivalul International de Film Transilvania, iar spectatorii vor avea parte de proiectii speciale, concerte, seri tematice, petreceri, dezbateri si alte surprize. Piata Mare din Sibiu ramane centrul festivalului

Vezi și

"Zborul", pelicula nominalizata la doua premii Oscar, cu Denezel Washington in rol principal, este doar unul dintre filmele care vor fi proiectate in Piata Mare din Sibiu. Pe lista marilor productii cinematografice care vor rula la TIFF 2013 se regasesc si "Pasarile", in regia lui Alfred Hitchcock sau "E pericoloso sporgersi", comedia clasica a lui Nae Caranfil.

Deliciul festivalului va fi productia "Anna Karenina". Filmul a castigat premiul Academiei Americane de Film si premiul BAFTA pentru costume. In plus, a mai fost nominalizat la Oscar la alte trei categorii. Celebrele pelicule vor putea fi urmarite intre 19 si 23 iunie.

Cinefilii vor putea viziona si filme in premiera. Evident nu vor lipsi productiile romanesti ce vor putea fi urmarite in zilele dedicate fimului romanesc.

Pauzele dintre filme vor fi completate cu dezbateri pe diverse teme sau concerte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Sibiu: In iunie, incepe Festivalul International de Film Transilvania