Antena Meniu Search
x

Fiica actriței Zsa Zsa Gabor și a fondatorului imperiului Hilton a murit

Francesca Hilton, fiica actriței americane Zsa Zsa Gabor și a fondatorului imperiului hotelier Hilton, a murit la Los Angeles la vârsta de 67 de ani

Francesca Hilton, fiica actriței americane Zsa Zsa Gabor și a fondatorului imperiului hotelier Hilton, a murit la Los Angeles la vârsta de 67 de ani

Francesca, unica fiică a lui Conrad Hilton, a murit luni seara, la spitalul Cedars Sinai, aparent din cauza unui atac de cord sau a unui accident vascular cerebral, a indicat agentul său, Edward Lozzi.

În ultimii ani, moștenitoarea se afla în conflict deschis cu ultimul soț al mamei sale în vârstă de 97 de ani, Frederik von Anhalt, care a împiedicat-o să o vadă Zsa Zsa Gabor, conform Agerpres.

Doamna "Hilton era sub o mare presiune în ultima vreme, după ce a câștigat în justiție împotriva tatălui său vitreg dreptul de a-și vedea mama și interdicția ca acesta să-i cheltuie banii", a declarat Lozzi.

Potrivit acestuia, Frederik von Anhalt nu respecta "aparent" decizia justiției prin care Francesca își putea vizita mama, o cunoscută actriță de origine maghiară, care în prezent suferă de demență și nu mai poate vorbi.

Francesca Hilton "și-a sunat avocatul, Ken Kossoff (...) cu câteva ore înainte de a muri pentru a lua măsuri în acest sens. Relațiile proaste dintre domnul von Anhalt și doamna Hilton nu sunt un secret", a completat agentul.

Născută într-o familie bogată și celebră, Francesca Hilton a avut o relație cu actorul Peter Sellers, a lucrat ca fotograf profesionist, actriță și impresar în anii '80.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Fiica actriței Zsa Zsa Gabor și a fondatorului imperiului Hilton a murit