Antena Meniu Search
x

Fiica lui Cotabiță recunoaște: „S-ar putea să nu fie suficient!”

Spectacolul dedicat lui Gabriel Cotabiță pe 29 octombrie, la Sala Palatului, ar putea avea costuri aproape cât încasările

Spectacolul dedicat lui Gabriel Cotabiță pe 29 octombrie, la Sala Palatului, ar putea avea costuri aproape cât încasările,  a dezvăluit, pentru ziarul „Ring”, Eliza, una dintre fiicele artistului.

Cântăreții prieteni sperau însă că îl vor ajuta financiar pe Cotabiță cântând gratuit la evenimentul cu încasări estimate de peste o jumătate de milion de lei.

Deși vedetele implicate sunt convinse că încasările vor fi suficiente pentru a finanța recuperarea lui Gabriel Cotabiță, Eliza susține că nu se strâng bani pentru tatăl ei.

„La o organizare atât de amplă, banii din bilete se împart în așa de multe direcții, încât e posibil să nu rămână nimic după aceea. În România, profesionalismul e la pământ, iar ca să obții ceva de calitate, trebuie să investești. Drept urmare, important este evenimentul, nu încasările, iar scopul e să fim în rândul lumii bune și să ne apreciem artiștii cât încă sunt printre noi. Atât! Spectacolul e un cadou și nimic mai mult. În organizare sunt implicate mai multe persoane și probabil că informațiile au fost denaturate”, a declarat Eliza Cotabiță penru ziarul Ring.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Fiica lui Cotabiță recunoaște: „S-ar putea să nu fie suficient!”