Meniu
Search
x

Filmul Bad Boys 3 a avut premiera mondială la Hollywood

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii francizei Bad Boys! Premiera mondială a celui de-al treilea film a avut loc la Hollywood. Actorii din rolurile principale au ştiut cum să-şi facă intrarea. Will Smith şi Martin Lawrence au ajuns pe scenă direct cu maşina.

De Nadina Zisu la 16.01.2020, 10:58
Vezi și

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii francizei Bad Boys! Premiera mondială a celui de-al treilea film a avut loc la Hollywood. Actorii din rolurile principale au ştiut cum să-şi facă intrarea. Will Smith şi Martin Lawrence au ajuns pe scenă direct cu maşina. În România, filmul ajunge pe marile ecrane vineri. 

Bolidul de lux în care cei doi poliţişti sub acoperire reuşesc să-i prindă pe infractorii din film a fost adusă în faţa fanilor. La premiera mondială din Los Angeles, actorii au intrat pe scenă cu maşina. De altfel, pe platourile de filmare, Will Smith şi Martin Lawrence îşi fac singuri cascadoriile. 

Rolurile din Bad Boys au fost reprezentative pentru Will Smith şI Martin Lawrence. Când actorii au primit propunerea de a apărea din nou în film, au acceptat fără ezitare. 

Will Smith, actor: Rolurile din primele două filme chiar au avut un impact pentru noi. ŞI vrem să fim siguri că şi acum o să vă facem să râdeţi.

La premieră, Will Smith a uimit publicul şi când a mărturisit că nu este sigur, dacă va merge la gala premiilor Oscar, de luna viitoare. În anii trecuţi, a mai luat această decizie în semn de protest faţă de lipsa de diversitate. 

Seria de filme Bad Boys a apărut în 1995. Cel de-a doua peliculă a adus încasări de peste 270 de milioane de dolari, iar producătorii speră să aibă acelaşi succes şi acum.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Filmul Bad Boys 3 a avut premiera mondială la Hollywood