Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fostul iubit al Loredanei Chivu, primele declaraţii după tentativa de sinucidere a blondinei: "Nu e adevărat nimic! Nu mai credeți ce vedeți prin ziare"

Showbizul românesc a fost zdruncinat, în urmă cu două zile, când Loredana Chivu a încercat să se sinucidă, înghiţind un pumn de pastile. 

de Redactia Observator

la 15.04.2018 , 12:02

Showbizul românesc a fost zdruncinat, în urmă cu două zile, când Loredana Chivu a încercat să se sinucidă, înghiţind un pumn de pastile. 

S-a speculat că motivul gestului făcut de frumoasa blondă ar fi fost o depresie cauzată de despărţirea de iubitul ei, Mihai, care ar fi înşelat-o.

Articolul continuă după reclamă

Vedeta a înghiţit un pumn de somnifere, însă a fost salvată la timp de mama ei.

"Veniţi repede, Loredana a încercat să se sinucidă", a fost apelul la 112 al mamei Loredanei Chivu, care a cerut intervenţia de urgenţă a unei ambulanţe, la locuinţa din Popești Leordeni.

Când au ajuns la fața locului, medicii au găsit-o conștientă. Potrivit cancan.ro, blonda nu a acceptat să fie transportată la spital.

Fostul iubit al Loredanei Chivu a dat primele declarații, după gestul fostei iubite. El spune că vedeta nu a încercat să se omoare, ci a înghițit accidental mai multe somnifere.

"Nu e adevărat nimic! Nu mai credeți ce vedeți prin ziare. A exagerat doar cu somniferele pe care mereu le ia și i-a venit rău", a declarat Mihai, fostul iubit al Loredanei Chivu, la un post TV.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Fostul iubit al Loredanei Chivu, primele declaraţii după tentativa de sinucidere a blondinei: "Nu e adevărat nimic! Nu mai credeți ce vedeți prin ziare"